Πολιτική αντιπαράθεση για την καταγγελία του Ν. Ανδρουλάκη και τη νόσηση του Α. Τσίπρα

Πολιτικη


Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη από το Νίκο Ανδρουλάκη, ότι όπως ενημερώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είχε γίνει απόπειρα να παγιδευτεί το κινητό του με το πρόγραμμα παρακολούθησης Predator. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δήλωσε: «Η αποκάλυψη ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα. Είναι δημοκρατικό μου καθήκον. Σε όλη μου την πορεία έμαθα να αγωνίζομαι στη διαφάνεια, στο φως, στο προσκήνιο, γιατί η διαφάνεια είναι ένα απαιτούμενο στοιχείο της ομαλής λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος».

Επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα η μηνυτήρια αναφορά από τη Δικαιοσύνη, δηλώνει η κυβέρνηση.

«Η δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει πλήρως αυτή την υπόθεση και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι κάθε αρμόδια αρχή της χώρας μας θα το διευκολύνει με την παροχή πληροφόρησης», τόνισε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στη Βουλή.

«Τι κάνει η κυβέρνηση για να προστατέψει τους πολίτες; Το δικό σας κινητό, κ. υπουργοί, παρακολουθείται»; ανέφερε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, δήλωσε: «Αυτά είναι καταδικαστέα εκ των προτέρων, ωστόσο δεν σας άκουσα να λέτε τίποτα για τις…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr