Πολιτική αντιπαράθεση για την ανεργία των νέων και τις επόμενες κάλπες (video)

Πολιτικη


«Φρένο» στις φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό αλλά και πρόωρες κάλπες έβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Την ίδια ώρα, πολιτικοί διαξιφισμοί προκλήθηκαν ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση με επίκεντρο την ανεργία των νέων αλλά και τις επόμενες κάλπες.

Στα βήματα προόδου που έχουν γίνει στη χώρα μας και στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη νέα γενιά αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Kυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με νέους, δίνοντας έμφαση στη στεγαστική πολιτική αλλά και τις καλοπληρωμένες δουλειές, λέγοντας: «Η πιο ουσιαστική πολιτική την οποία μπορούμε να κάνουμε για τη νέα γενιά είναι να δημιουργήσουμε περισσότερες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Η στέγη είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο μας απασχολεί, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη πίεση πια στα ενοίκια, θα είμαστε πολύ τολμηροί στις πολιτικές μας που αφορούν στη στέγη».

«Το “πολλές και καλές δουλειές” έγινε “δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις”. Αυτά είπε ο Μητσοτάκης στην χώρα που ο βασικός μισθός είναι χαμηλότερος από το επίπεδο του 2010, στην χώρα με την υψηλότερη ανεργία νέων στην Ευρώπη. Επικίνδυνος, κυνικός και προσβλητικός #ολιστικη_ζωη», σχολίασε με μήνυμά του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Εν τω μεταξύ τέλος στις φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό αλλά και πρόωρες κάλπες επιχείρησε να βάλει ο κυβερνητικός…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr