Ποδηλατοβόλτα στις συνοικίες της Λάρισας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Τα Νεα της Περιφερειας


Συνεχίζονται μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και ολοκληρώνονται, οι εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί περίπατος για την Ειρήνη με τη συμμετοχή παιδιών δημοτικών σχολείων το βράδυ.

Το απόγευμα, στις 6, θα λάβει χώρα ανάλογη δράση (Περίπατος για την Ειρήνη) σε συνεργασία με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα» του Τμήματος Αθλητισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.

Στις 6 μ.μ. επιβιβαζόμαστε με το ηλεκτρικό λεωφορείο δωρεάν από την Κεντρική πλατεία,   προσφορά των Αστικών Συγκοινωνιών Λάρισας. Πέραν της Κεντρικής πλατείας στάση για επιβίβαση θα γίνει μπροστά στο 3ο Δημοτικό σχολείο (Ηρ. Πολυτεχνείου), Με την συνοδεία των καθηγητών θα περπατήσουν και θα ασκηθούν στο Μεζούρλο, στο Διαχρονικό Μουσείο. Ώρα επιστροφής 20.00.

Ποδηλατοβόλτα από τις συνοικίες προς το κέντρο

Τέλος, την τελευταία ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα θα γίνει ποδηλατοβόλτα, με τίτλο: «Μία πόλη ένα ποδήλατο», από το Τμήμα Αθλητισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. και τις Κοινότητες του Δήμου Λαρισαίων. Επιλέξτε 1 από τις 4 διαδρομές και ελάτε με το ποδήλατο σας. Μην ξεχάσετε τα φώτα στο ποδήλατο σας.

Οι 4 ποδηλατικές διαδρομές έχουν ώρα εκκίνησης στις 7μ.μ. Οι ποδηλάτες ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδρομή, θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία στις 8μμ όπου θα παρακολουθήσουν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr