Ποδηλάτης έπεσε πάνω στη γυναίκα του ενώ τον φωτογράφιζε τη στιγμή του τερματισμού – «Δεν κατάλαβα γιατί δεν έφυγε από τη μέση»

Νεα


Ένα από τα πιο ασυνήθιστα ατυχήματα συνέβη σε ποδηλατικό αγώνα στην Κολομβία όταν ένας επαγγελματίας ποδηλάτης τερμάτισε πρώτος στο σπριντ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε πάνω στη γυναίκα του με το ποδήλατο, καθώς τον έβγαζε φωτογραφίες!

Ο Λουίς Κάρλος Τσία δεν πρόλαβε καν να πανηγυρίσει τον θρίαμβό του στο τρίτο στάδιο του ετήσιου ποδηλατικού αγώνα Vuelta a Colombia πριν από το απρόοπτο συμβάν.
Οι σχολιαστές της τηλεόρασης αντιλήφθηκαν αμέσως τη σύγκρουση, αλλά ανακάλυψαν εκ των υστέρων ότι η γυναίκα που έπεσε νοκ άουτ από τον δρομέα δρόμου της κίτρινης φανέλας ήταν η σύζυγος του Λουίς.

Ζωντανά πλάνα έδειξαν την Claudia Roncancio ξαπλωμένη με ανοιχτά μάτια και προφανώς αναίσθητη στο δρόμο πίσω από τη γραμμή τερματισμού, καθώς ο τραυματίας σύζυγός της υποβασταζόμενος έφυγε κουτσαίνοντας.

Η σύγκρουση δεν τον εμπόδισε πάντως να συνεχίσει την προσπάθειά του να κερδίσει τη διάσημη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1951 ως ιδέα του Άγγλου Donald W Raskin και μερικών από τους φίλους του να μιμηθούν το διάσημο Tour de France.

Αλλά η Claudia, που καταγράφει τις ποδηλατικές επιτυχίες του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας τοπικές αναφορές ανέφεραν ότι παρέμεινε υπό ιατρική φροντίδα σήμερα και χρειαζόταν ράμματα σε ένα τραύμα στο κεφάλι.
Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη σχολιάσει το σουρεαλιστικό περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ο Λουίς είπε σε μια κολομβιανή εφημερίδα μετά το…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr