Περιφέρεια Αττικής: “Καμία προπαγάνδα σε βάρος της ΑΕΚ, δώσαμε 33.4 εκατ. για το γήπεδο και την υπογειοποίηση”

Αθλητικα


Η Περιφέρεια Αττικής με νέα ανακοίνωση απαντά στην ΑΕΚ ότι ουδέποτε στην πρώτη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι δόθηκαν 35 εκατ. ευρώ αποκλειστικά και μόνο για την OPAP Arena.

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε νέα ανακοίνωση αναφορικά με τη χρηματοδότηση για την OPAP Arena, τονίζοντας ότι για το γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και τα συνοδά έργα δόθηκαν συνολικά 33.4 εκατ. ευρώ, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην επίσημη θέση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ότι τα χρήματα αυτά δεν διατέθηκαν αποκλειστικά για το νέο γήπεδο.

Η περιφέρεια με τη σειρά της διευκρινίζει ότι σε κανένα σημείο στην ανακοίνωσή της δεν επεσήμανε ότι πήγαν αυτά τα λεφτά μόνο στο γήπεδο, αλλά και στα συνοδά του έργα.

Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια

Η Περιφέρεια συνέβαλε ουσιαστικά στο project υλοποίησης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, όπως είχαμε υποσχεθεί

Με αφορμή τα όσα φέρεται να ανακοίνωσε μέσω διαρροής η ΑΕΚ, σχετικά με την οικονομική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην υλοποίηση του project που αφορά το νέο γήπεδο της ομάδας, θα θέλαμε για την αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και για έγκυρη ενημέρωση των πολιτών της Αττικής, να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

Πρώτον, αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που η Διοίκηση της ΑΕΚ επιβεβαιώνει ότι η Περιφέρεια Αττικής πράγματι διέθεσε 35 εκ. ευρώ για το γήπεδο και τα συνοδά έργα στην πόλη. Αυτό άλλωστε αναφέραμε στην αρχική μας ανακοίνωση η οποία ήταν και απόλυτα ξεκάθαρη , αλλά και δεν άφηνε κανένα περιθώριο για οποιοδήποτε μπέρδεμα , όπως λανθασμένα κατά την άποψη μας αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωσή μας, θα διαπιστώσει ότι ποτέ δεν ισχυρισθήκαμε πως δώσαμε στην ΑΕΚ 35 εκ. ευρώ για το γήπεδό της. Αυτό που λέει ξεκάθαρα ο τίτλος αλλά και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης , είναι πως από το ταμείο της Περιφέρειας , δηλ. από τα χρήματα των πολιτών της Αττικής, «βγήκαν» περίπου 35 εκ. ευρώ, τα οποία δόθηκαν για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του νέου γηπέδου, καθώς και για συνοδά έργα γύρω από το γήπεδο, στα όρια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, που ήταν αναγκαία για την ομαλή λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης , την ασφαλή πρόσβαση των θεατών σε αυτήν και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στην ευρύτερη περιοχή.

Καμία ασάφεια, κανένα μπέρδεμα, καμία προπαγάνδα σε βάρος της ιστορικής ομάδας…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr