Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski – Στο Βόλο οι καλύτεροι αθλητές παγκοσμίως

Τα Νεα της Περιφερειας


Ξεκινά το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενός από τα εντυπωσιακότερα θαλάσσια αθλήματα, του Jet Ski, στην πόλη του Βόλου. Αθλητές από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Κορσική, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Χιλή, Γουαδελούπη και Ελλάδα, επισκέπτονται τoν Βόλο για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο παρουσιάζοντας παράλληλα ανεπανάληπτο θέαμα.

Στη διοργάνωση έχουν προκριθεί και συμμετέχουν 50 πιλότοι και θα χρησιμοποιηθούν 42 εντυπωσιακά σκάφη που φθάνουν στην Ελλάδα από τις συμμετέχουσες χώρες. Η υποδοχή των οδηγών στην πόλη του Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 στις 7.30 το βράδυ στην παραλία του Βόλου που θα αποτελεί τη βασική αφετηρία των αγώνων.

Οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη δεξιοτεχνία και τις εντυπωσιακές φιγούρες των συμμετεχόντων από το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, όπου θα διεξαχθούν οι πρώτες διαδρομές, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 17.00 το απόγευμα. Θα ακολουθήσουν αγώνες εντός του Παγασητικού και την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, η πίστα των αγώνων θα στηθεί στην περιοχή της Σκιάθου. Την Πέμπτη 9 Ιουνίου τα πληρώματα επιστρέφουν στον Βόλου και την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου θα διεξάγονται συνεχείς αγώνες στην περιοχή της παραλίας της πόλης. Το Σάββατο 11 Ιουνίου – τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος – θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 18.30…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr