Πέντε υποτροφίες για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αμερική

Τα Νεα της Περιφερειας


Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 24:00 (ώρα Ελλάδας) λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 5 υποτροφίες, για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσινγκτον (WUST).

Οι υποτροφίες  χορηγούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας με το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (WUST) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. ο κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, Διευθυντής της Σχολής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσιγκτον παρουσίασε το Πρόγραμμα Υποτροφιών Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών σπουδών σε εκδήλωση στην Βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη Βιβλιοθήκη για να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ή να συνδεθούν στη ψηφιακή πλατφόρμα Zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us05web.zoom.us/j/86962437652

Meeting ID: 869 6243 7652

Passcode: 1

Οι υποτροφίες

Συγκεκριμένα, θα δοθούν δυο υποτροφίες για Προπτυχιακές Σπουδές σε ενδιαφερόμενους που διαμένουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ύψους 56,700 $ η καθεμία και τρείς υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ επίπεδο ύψους 22,680 $ η καθεμία στους εξής επιστημονικούς τομείς:

Για Προπτυχιακές Σπουδές:

– Πληροφορική (Bachelor of Science in Information Technology (BSIT)

– Διοίκηση Επιχειρήσεων (Bachelor of Business Administration (BBA)

Για Μεταπτυχιακές Σπουδές:

– Κυβερνοασφάλεια (Master of Science in Cybersecurity (MSCS)

– Πληροφορική…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr