Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Πάνω από 10 ώρες κατέθετε η αδερφή της 33χρονης στη ΓΑΔΑ

Νεα


Λίγο πριν τις 11 το βράδυ (21/6) έφυγε από το κτίριο της ΓΑΔΑ η αδελφή της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που κατέθετε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας για περισσότερο από 10 ώρες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ζήτησαν απαντήσεις για τις ακριβείς ώρες του συμβάντος, τις κινήσεις της 33χρονης την επίμαχη ημέρα, ρώτησαν εάν η 33χρονη μητέρα έμεινε μόνη της με το βρέφος πριν το θάνατο του παιδιού, εάν ανησύχησαν για το γεγονός ότι το παιδί κοιμόταν αρκετή ώρα αλλά και για την αντίδραση της Ρούλας όταν τελικά διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν αναπνέει.

Ακόμη, η αδερφή της 33χρονης, η οποία σημειωτέων κλήθηκε ως μάρτυρας και όχι ως ύποπτη, ερωτήθηκε για το χρόνο που κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Χθες, μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης αναμένεται να ζητηθεί πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών, που διερεύνησαν πρώτοι τα αίτια θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι και η αδερφή της 33χρονης έφυγε τελικά από τη ΓΑΔΑ λίγο πριν τις 23:00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Κουντούρη, η γυναίκα ήταν συνεργάσιμη και απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών. Δέχθηκε ερωτήσεις και απάντησε για τη συμβίωση του ζευγαριού καθώς και για τα περιστατικά που διερευνούν οι Αρχές και συγκεκριμένα για τον θάνατο βρέφους.

Η ανάκριση εστίασε στις προηγούμενες καταθέσεις της, στις οποίες φαίνεται να είχε υποπέσει σε…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr