Πάρι Σεν Ζερμέν: Ετοιμάζει πρόταση στον Μέσι, τον θέλει στο Παρίσι μέχρι το 2024

Αθλητικα


Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι μέχρι το 2024, κάτι για το οποίο τον έχει ενημερώσει ήδη και πολύ σύντομα αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση, σύμφωνα με τη MARCA.

Ο Λιονέλ Μέσι τον περασμένο Αύγουστο υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Έναν χρόνο σχεδόν μετά οι άνθρωποι των Παριζιάνων θέλουν να τον κρατήσουν στο Παρίσι μέχρι το 2024.

Όπως αναφέρει η MARCA, η Παρί έχει ήδη ενημερώσει τον Αργεντινό σταρ ότι επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο.

Όλα αυτά βέβαια, είναι ακόμα σε πρώιμο προφορικό στάδιο, χωρίς οι δύο πλευρές να έχουν μιλήσει για λεπτομέρειες, όπως το οικονομικό σκέλος.

Το πρωτοσέλιδο της MARCA (14/7/22)
Το πρωτοσέλιδο της MARCA (14/7/22)
MARCA

Ο σύλλογος έχει την πεποίθηση ότι μετά την πρώτη χρονιά προσαρμογής του Μέσι, η επόμενη για εκείνον θα είναι πολύ καλύτερη, ενώ την ίδια στιγμή σημαντικός παράγοντας είναι και το brand name του Αργεντινού σταρ, που έχει αυξήσει τα κέρδη της ομάδας κατακόρυφα.

Ο Μέσι κατέγραψε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 34 συμμετοχές, σημειώνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr