Πάνος Σόμπολος: «Για την τηλεθέαση ξεφεύγουμε από την δημοσιογραφία με θεατρινισμούς»

Ψυχαγωγια


“Πολλές φορές κάνουμε ότι λυγίζουμε για να κάνουμε τηλεθέαση” εξηγεί ο Πάνος Σόμπολος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Σόμπολος στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού την Κυριακή στην ΕΡΤ. Ο δημοφιλής αστυνομικός ρεπόρτερ μίλησε, μέσα σε όλα, για την επαγγελματική του διαδρομή, το κυνήγι της τηλεθέασης και την πολυαγαπημένη του σύζυγο την οποία έχασε το 2007.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Σόμπολος εξομολογήθηκε πως «πολλά γεγονότα με πείραζαν όταν έβλεπα θύματα μικρά παιδιά. Στον αέρα όμως δεν λύγιζα ποτέ, μα ποτέ, γιατί έχουμε και τους θεατρινισμούς. Κάνουμε ότι λυγίζουμε για να κάνουμε τηλεθέαση. Πολλές φορές δυστυχώς κυνηγάμε την τηλεθέαση και ξεφεύγουμε από την δημοσιογραφική δεοντολογία».

«Δυστυχώς η οικογένεια μού έλειψε. Ήταν τέτοιο το ρεπορτάζ που δεν είχα την δυνατότητα να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Ευτυχώς η σύζυγος μου, η Τζένη που έχασα το 2007, εκείνη στάθηκε και κράτησε την οικογένεια. Αυτή ήταν η μάνα και ο πατέρας. Αν δεν είχα αυτή την γυναίκα δεν θα είχα ούτε οικογένεια, ούτε σπίτι, ούτε και ξέρω τι θα μπορούσα να είμαι τώρα. Την χάσαμε δυστυχώς πολύ νωρίς από καρκίνο και δεν πρόλαβε να δει εγγόνια και πολλά πράγματα που έπρεπε να δει» συμπλήρωσε ο Πάνος Σόμπολος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.Πηγή: zappit.gr