Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου

Αθλητικα


Συνεχίζεται η χορηγική συνεργασία ΟΠΑΠ και ΕΠΟ για μια ακόμη χρονιά.

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ανακοίνωσαν τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας τους για μια ακόμη χρονιά. Στη βάση αυτή, ο ΟΠΑΠ θα σταθεί δίπλα σε όλες τις Εθνικές Ομάδες, ως Χρυσός Χορηγός τους, στηρίζοντας τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών να πετύχουν τους αγωνιστικούς στόχους τους.

Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου
Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών επισφραγίστηκε σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, παρουσία στελεχών της διοίκησης της εταιρείας και της ΕΠΟ, του προπονητικού επιτελείου και των παικτών της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.


Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, κος Γιάννης Ρόκκας δήλωσε: «Ως Χρυσός Χορηγός της Ομοσπονδίας, ο ΟΠΑΠ στέκεται στο πλευρό όλων των Εθνικών Ομάδων. Ευχή μας είναι αυτό να συνδυαστεί και με αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλα τα κλιμάκια, ανδρών και γυναικών. Βεβαίως, δεν εστιάζουμε μόνο στο αγωνιστικό. Κοινός στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε δράσεις που θα προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες και θα φέρουν τους φιλάθλους ακόμα πιο κοντά στις Εθνικές Ομάδες. Επίσης, δίνουμε έμφαση σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, που έχουν τα παιδιά και τη νέα γενιά στο επίκεντρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το καινοτόμο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, το οποίο έχουν αγκαλιάσει η Ομοσπονδία και οι διεθνείς μας».


Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου
Media Day ΟΠΑΠ και ΕΠΟ

Ο Head of Sponsorsips του ΟΠΑΠ, κος Θανάσης Μπασδέκης, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η επιτυχημένη συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΕΠΟ συνεχίζεται και επεκτείνεται σε όλες τις Εθνικές Ομάδες. Για όλους τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ, η συνεργασία αυτή είναι ξεχωριστή, καθώς αναδεικνύει έμπρακτα τη διαχρονική δέσμευση της εταιρείας μας στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού – και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, που είναι ο βασιλιάς των σπορ στη χώρα μας. Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία στα στελέχη της ΕΠΟ, τους προπονητές και τους διεθνείς μας. Ανυπομονούμε να βρεθούμε δίπλα σας στις κερκίδες και να πανηγυρίσουμε τις νίκες της Εθνικής».

Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου
Μιχάλης Τσαπίδης, Press Officer της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Θεοφάνης Κατεργιαννάκης, Προπονητής Τερματοφυλάκων Εθνικής Ανδρών, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Marketing Manager της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Μπασδέκης, Head of Sponsorships του ΟΠΑΠ, Μαρία Γκούμα, Marketing & Commercial Director…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr