Ο Ρονάλντο υποσχέθηκε να πληρώσει τις ζημιές στο σπίτι όπου έριξε την Bugatti Veyron ένας υπάλληλός του

Αθλητικα


Την Δευτέρα (20/6) υπάλληλος του Κριστιάνο Ρονάλντο προσέκρουσε με την Bugatti Veyron αξίας 2 εκατ. ευρώ σε ένα σπίτι της Μαγιόρκα, με τον Πορτογάλο σταρ να υπόσχεται να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη.

Η Bugatti Veyron του Κριστιάνο Ρονάλντο έπεσε στον τοίχο ενός σπιτιού στη Μαγιόρκα, όπου διαμένει τις τελευταίες μέρες ο ίδιος μαζί με τη γυναίκα του, Χεορχίνα και τα παιδιά τους, λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ένας υπάλληλός του -και όχι ο ίδιος- οδηγούσε το αυτοκίνητο όταν αυτό βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε έναν πέτρινο τοίχο που προστατεύει το σπίτι, χωρίς να υπάρχουν τραυματίες.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σε δηλώσεις του ανέφερε: Όταν επισκέφτηκα τον Ρονάλντο έπρεπε να περιμένω για λίγο να ανοίξει η πόρτα αλλά με συνάντησαν ένας πολύ ευγενικός άνδρας και γυναίκα. Εκ μέρους του Ρονάλντο υποσχέθηκαν να πληρώσουν όλη τη ζημιά που είχε προκαλέσει η Bugatti.

Μου είπαν να τα φτιάξω όλα και να κρατήσω τα τιμολόγια. Ο μετρητής του νερού χάλασε στο ατύχημα και από τότε δεν μπορώ να ζήσω κανονικά στο σπίτι μου. Η πόρτα πετάχτηκε από τους μεντεσέδες της και γκρεμίστηκαν δύο κολώνες από μπετόν.

Δούλευα όταν η αστυνομία μου είπε για το ατύχημα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ο σκύλος μου είχε σκοτωθεί, επειδή είναι πάντα πίσω από την πόρτα. Όταν μπήκα στο ακίνητο, τον είδα να τρέμει από φόβο σε μεγάλη απόσταση από την είσοδο”.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr