Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Πού θα βρέξει το Σαββατοκύριακο – Τριαντάρια τη νέα εβδομάδα»

Νεα


Γενικά πολύ καλός θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, χωρίς βέβαια να λείπει και η αστάθεια με τις μπόρες και κάποιες τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως και τα ορεινά της Κρήτης, τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι αν και σήμερα θα πνέουν εξασθενημένοι μεταβλητοί, από αύριο θα γυρίσουν σε δυτικούς και θα ενταθούν λίγο, φτάνοντας και τις επόμενες μέρες έως τα 5-6 μποφόρ στα νότια πελάγη, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα φτάνοντας και τους 30 βαθμούς τοπικά και δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά και τις επόμενες μέρες, με μικρή περαιτέρω άνοδο μάλιστα από τη Δευτέρα.

ΣΗΜΕΡΑ

Σε όλη τη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές, οι οποίες θα πυκνώσουν κατά τόπους το μεσημέρι – απόγευμα και θα εκδηλωθούν μπόρες στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως και τα ορεινά της Κρήτης και μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί, δε θα ξεπερνούν τα 2-4 μποφόρ και η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο ακόμα και θα φτάσει τοπικά τους 28-30 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 24-26 στα νησιά μας.

ΑΤΤΙΚΗ

Ήλιος με αραιές συννεφιές, πυκνότερες το μεσημέρι – απόγευμα, άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παρόμοιος καιρός με λίγες παραπάνω συννεφιές τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες, κυρίως στα γύρω ορεινά όπου θα εκδηλωθούν λίγες μπόρες. Μεταβλητοί άνεμοι 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr