Ο Δ. Κουτσούμπας για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ

Πολιτικη


Στο θέμα της εισαγωγής των νέων φοιτητών σε πανεπιστήμια, μετά την ανακοίνωση των βάσεων, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Η σκέψη μας είναι με τους νέους και τις νέες που μαθαίνουν σήμερα πού και αν εισήχθηκαν στα πανεπιστήμια. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια γιατί το μέτρο της επιτυχίας και της αποτυχίας δεν είναι μόνο αν πέρασε κάποια ή κάποιος σε μια σχολή.

Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε δικαιωμένοι από το αποτέλεσμα, να αισθάνεστε περήφανοι για την προσπάθεια σας, παρά τα απαράδεκτα εμπόδια (όπως ήταν φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και η Τράπεζα θεμάτων) που σας βάζουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις.

Να αισθάνεστε αισιόδοξες και αισιόδοξοι για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σας, όποιο και να είναι αυτό. Γεμάτοι δύναμη από το βασικό “μάθημα” της περασμένης χρονιάς, ότι το σημαντικό είναι να στέκεσαι στα πόδια σου και να παλεύεις για καλύτερους όρους μόρφωσης, εργασίας και ζωής, όπου και να βρίσκεσαι.

Αυτό είναι το κρίσιμο και αυτό σήμερα πρέπει να διαφυλαχτεί και να δυναμώσει ακόμα παραπέρα. Και σε αυτή την υπόθεση, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Τις πιο όμορφες μέρες σας, σίγουρα, δεν τις ζήσατε ακόμα»!Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr