Ο ΔήμοςΤεμπών ζητά προτάσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022

Τα Νεα της Περιφερειας


Ο Δήμος Τεμπών στο πλαίσιο των δράσεων του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας για δεύτερη χρονιά καλεί όλους τους φορείς να λάβουν μέρος στην Ε.Ε.Κ. 2022, με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» και σύνθημα «Συνδυάζω Μετακινούμαι»   https://mobilityweek.eu/ αποστέλλοντας τις δικές τους ιδέες και προτάσεις.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης. Οι πολίτες παροτρύνονται να παραμείνουν σωματικά και ψυχικά υγιείς, ενώ ανακαλύπτουν την ομορφιά της περιοχής τους και με ορθή επιλογή του τρόπου μετακίνησης αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και την υγεία όλων.

Η συμμετοχή και στήριξη των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας από πολίτες και φορείς κάθε χρόνο αποδεικνύει πως χάρη στην ομαδική προσπάθεια και τον συλλογικό σχεδιασμό, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Δήμου μας.

“Σας καλούμε λοιπόν να αποστείλετε, έως και τις 31 Ιουλίου 2022, τις προτάσεις σας για την διοργάνωση δράσεων στο email: info@dimostempon.gr” επισημαίνεται από τον Δήμο.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr