Ο γνωστός ηθοποιός Michael Pitt εισήχθη σε ψυχιατρική πτέρυγα μετά από δημόσιο ξέσπασμα

Νεα


Έχουν περάσει 11 χρόνια από την έξοδο του Michael Pitt από το “Boardwalk Empire” και από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από άλλα σημαντικά έργα. Αυτή τη φορά όμως, ο Πιτ βρίσκεται στις ειδήσεις όχι για μια νέα επαγγελματική κίνηση, αλλά επειδή νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, μετά από δημόσιο ξέσπασμα, που οδήγησε σε κλήση της αστυνομίας.

(AP Photo/Peter Kramer)

Την περασμένη Παρασκευή, οι αρχές της Νέας Υόρκης ειδοποιήθηκαν πως ο Μάικλ Πιτ πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους στο Μπούσβικ του Μπρούκλιν, πιθανώς από την ταράτσα ενός κτιρίου. Ο ηθοποιός ήταν χωρίς πουκάμισο και παπούτσια και φορούσε μόνο ένα σκούρο σορτς και ένα γαλάζιο φουλάρι στο λαιμό του. Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία βρήκε τον 41 ετών άνδρα να ουρλιάζει.

(ΤΜΖ)

Αν και ο ηθοποιός αποτελούσε απειλή για τους παρευρισκόμενους, δεδομένης της ρίψης αντικειμένων, η αστυνομία δεν τον συνέλαβε, καθώς ήταν προφανές ότι βρισκόταν σε σύγχυση, σύμφωνα με το αμερικανικό site TMZ, το πρώτο που ανέφερε την είδηση. Ο Michael μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο δεμένος σε ένα φορείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικλ Πιτ εμπλέκεται σε επεισόδιο σε αυτή την περιοχή της Νέας Υόρκης. Πριν από δύο μήνες, στο ίδιο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα, ο ηθοποιός συνελήφθη για επίθεση αφού γρονθοκόπησε επανειλημμένα έναν άνδρα στο κεφάλι για να του πάρει το κινητό.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Δεν είναι σαφές ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση νοσηλείας του, αλλά στην πολιτεία της Νέας…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr