Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει “παρών” για το EuroBasket 2022

Αθλητικα


Μία φωτογραφία κι ένα μήνυμα στο Instagram από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αρκούν για να επιβεβαιώσουν πως ο “Greek Freak” θα είναι παρών στο EuroBasket 2022.

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο EuroBasket 2022 επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο. Το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουλίου, ο Greek Freak χρησιμοποίησε δύο φωτογραφίες κι ένα μήνυμα στο Instagram για να δηλώσει “παρών” στο μεγάλο φετινό ραντεβού, για να καταδείξει πως θα είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την επιστροφή της Εθνικής Ανδρών στα μετάλλια.

Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελούσε το σημαντικότερο ανοιχτό ζήτημα εδώ και εβδομάδες, είναι εμφανές όμως πως ούτε… σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει τη φετινή διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Εθνική Ανδρών παρουσιάζεται άλλωστε πιο δυνατή από ποτέ την τελευταία δεκαετία, γεμάτη με ταλέντο και επιλογές σε κάθε θέση, αλλά και με έναν προπονητή (Δημήτρης Ιτούδης) που ξέρει τι χρειάζεται προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει σταματήσει να δουλεύει το φετινό καλοκαίρι, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να βελτιωθεί και να οδηγήσει την Ελλάδα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βερολίνο, το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr