Ομαδική παραίτηση της διοίκησης της ΑΕΔ με παράπονα και ευθύνες για όσους δυσχέραιναν το έργο τους (ηχητικό)

Τα Νεα της Περιφερειας


Σε ομαδική παραίτηση από τα καθήκοντά της προχώρησε η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου, χωρίς να ολοκληρώσει τα δυο χρόνια θητείας της.

Ο Πρόεδρος και τα επτά μέλη της διοίκησης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, μην αντέχοντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ήδη και σύμφωνα με το καταστατικό προηγήθηκε χθες μια γενική συνέλευση, χωρίς απαρτία για την εξεύρεση διαδόχου στην διοίκηση τη ομάδας, ενώ σήμερα πρόκειται να γίνει η δεύτερη κατά σειρά γενική συνέλευση.

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος, Θανάσης Σιαλάκης μίλησε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για τους λόγους, που τον εξώθησαν να πάρει μια τέτοια απόφαση.

«Η συνεργασία μας με τον Δήμο και το Ευγενιδειο Ίδρυμα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε, θα πει. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με το γήπεδο Προσπαθούσαμε να τα ξεπεράσουμε μόνοι μας».

Όπως ανέφερε υπήρχαν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, που δυσχέραιναν την κατάσταση. Στο αίτημα τους να αλλάξει, η εξήγηση που έπαιρναν είναι ότι πρόκειται να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις τόσο στο χώρο και στο ταρτάν. Δυστυχώς, όπως ανέφερε, η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, (ξερό το καλοκαίρι και βούρκος το χειμώνα)  ήταν η βασική αιτία που από τα 120 παιδιά της Ακαδημίας έμειναν μόνο 50, επειδή οι γονείς τους είχαν τον φόβο, μήπως αυτά τραυματισθούν και σταμάτησαν τις προπονήσεις.

Ο κ Σιαλάκης δηλώνει δυσαρεστημένος και για την παραίτηση των υπολοίπων μελών,…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr