Ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς τα ξημερώματα στη Λάρισα

Τα Νεα της Περιφερειας


Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια επεισοδίων με ομάδα περίπου 20 αγνώστων μέχρι στιγμής ατόμων οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στην περιοχή του φρουρίου, κοντά στην πλατεία Αριστείδη Λαμπρούλη. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός νεαρού ο οποίος άσκησε βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας αναφέρονται τα εξής:
Συνελήφθη σήμερα (04-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ο συλληφθείς  εμπόδισε την πορεία περιπολικού οχήματος του Τμήματος Άμεσης Δράσης, το οποίο κινούταν πέριξ χώρου πλατείας της πόλης, ακινητοποιώντας το με το ποδήλατό του.
Παρά την προτροπή των αστυνομικών, ο ημεδαπός αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς.
Κατά την ακινητοποίησή του, ομάδα (20) περίπου άγνωστων μέχρι στιγμής, ατόμων, επιτέθηκαν απρόκλητα στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.
Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης,…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr