Οι οπαδοί της Ατλέτικο ξήλωσαν την πλακέτα του Κουρτουά έξω από το Metropolitano

Αθλητικα


Οι οπαδοί της Ατλέτικο, εξοργισμένοι από τις δηλώσεις του Τιμπό Κουρτουά πριν από τον τελικό του Champions League, ξήλωσαν την πλακέτα με το όνομα του Βέλγου τερματοφύλακα της Ρεάλ.

Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν ο ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, πρωταγωνιστής στη νίκη με 1-0 απέναντι στη Λίβερπουλ. Πριν από την αναμέτρηση του Παρισίου, ο Βέλγος τερματοφύλακας είχε φροντίσει να βάλει “φωτιά” με τις δηλώσεις του.

Η Λίβερπουλ έπαιξε ήδη έναν τελικό κόντρα στη Ρεάλ το 2018. Προφανώς είναι διαφορετικό για μένα. Όταν αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ, ξέρεις ότι όταν παίζει στον τελικό, τον κερδίζει. Τώρα είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βέλγος κίπερ με την αναφορά για το παιχνίδι του 2014 όταν βρισκόταν στην Ατλέτικο να είναι ξεκάθαρη.

Προφανώς η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις με τον πρόεδρο των κολτσονέρος, Ενρίκε Θερέθο, να αναφέρει: “Εάν θέλετε να αφαιρέσετε την πλακέτα του Κουρτουά, πηγαίνετε με ένα τσεκούρι και φτυάρι”.

Φαίνεται πως οι οπαδοί της Ατλέτικο το έκαναν πράξη, όπως επιβεβαιώνει και η Marca, και αφαίρεσαν την επιγραφή με το όνομα του Βέλγου που βρίσκεται έξω από το Wanda Metropolitano, μαζί με άλλους θρύλους των κολτσονέρος.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr