Οι κεντρικές εκδηλώσεις του 48ου φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Θεσσαλία

Τα Νεα της Περιφερειας


Με σύνθημα, «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα», σύνθημα εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, ξεκινά το «ταξίδι» του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή  σε όλη τη χώρα.

Στη Θεσσαλία, θα πραγματοποιηθούν  προφεστιβαλικές εκδηλώσεις  σε  κωμοπόλεις, χωριά και γειτονιές  τον Αύγουστο, για να ακολουθήσουν οι κεντρικές εκδηλώσεις στις πρωτεύουσες των θεσσαλικών νομών, τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων :

  • Στη Λάρισα 16 και 17 Σεπτέμβρη στη Κοίτη Πηνειού. Η πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτέμβρη από την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει   την ιδια ημέρα η  μεγάλη συναυλία με το Γιώργο Νταλάρα.
  • Στο Βόλο στις 16 και 17 Σεπτέμβρη στο πάρκο δημαρχείου Βόλου ).  Η πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτέμβρη,  από τη Μαρία Γαβαλά, μέλος της γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει την ίδια ημέρα  η συναυλία – αφιέρωμα στον Δ. Μητροπάνο, με τους Διονύση Τσακνή, Βιολέτα Ίκαρη, και Κώστα Τριανταφυλλίδη.                   
  • Στα Τρίκαλα  στις 9-10 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ματσόπουλου.  Η πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτέμβρη  από τον Γιάννη Τσιούτρα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει  η συναυλία – αφιέρωμα στον Δ. Μητροπάνο την ίδια ημέρα,  με…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr