Οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών στην Ικαρία

Τα Νεα της Περιφερειας


Σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, με έκθεση βιβλίων, συναυλίες, φεστιβάλ και παρουσίαση τοπικών προϊόντων, θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Αυγούστου στην Ικαρία.

Η Έκθεση βιβλίου της “Σύγχρονης Εποχής” στην πλατεία Καρκιναγρίου ξεκίνησε χτες Τρίτη 9/8, συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Αυγούστου, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

Σήμερα 10 Αυγούστου στο γήπεδο Αγίου Δημητρίου Ραχών ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με συνοδοιπόρο τη Μελίνα Κανά στην μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού. Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ. Διοργάνωση Α.Σ. Διαγόρας Ραχών.
Για 11η χρονιά οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Καμπιωτών “Οινόη” και “Κάμπος” συνδιοργανώνουν το παιδικό φεστιβάλ, “Τα παιδιά δημιουργούν παίζοντας”, όπου περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία για όλα τα παιδάκια δωρεάν στις 11-12 & 13 Αυγούστου από τις 19.30 στη πλατεία του Κάμπου.
Τα “Ικαριακά Δρώμενα – Φεστιβάλ Ικαρίας, από τις 11/8 έως 20/8 στην αίθουσα του Παλιού δημαρχείου στον Άγιο Κήρυκο παρουσιάζουν φωτογραφίες από το αρχείο του Θέμη Φ. Σπέη. Με την συμμετοχή του ζωγράφου και γλύπτη Βαγγέλη Ρήνα. Ωράριο: 7:30 μμ. – 10:00 μμ.
Η 7η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Χειροποίητων δημιουργιών στις 12-13 & 14 Αυγούστου στην πλατεία Αγ Δημητρίου στις Ράχες με βασικό σκοπό, την στήριξη, την ενθάρρυνση και την προώθηση των προϊόντων του τόπου που με κόπο και μεράκι οι συντοπίτες παράγουν και δημιουργούν.

ertnews.gr