Οικονόμου: Πυξίδα μας η πολιτική σταθερότητα και η στήριξη των πολιτών

Πολιτικη


Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε δημοσιονομικό περιθώριο για την ανακούφιση των πολιτών, επισήμανε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η χώρα μας δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες όσον αφορά στην παροχή φυσικού αερίου. “Πυξίδα της πολιτικής μας είναι η σταθερότητα” τόνισε. «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παίξει στο ταμπλό της έντασης, της πόλωσης  και του διχασμού», ανέφερε  και επανέλαβε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας «για λόγους θεσμικής τάξης και πολιτικής σταθερότητας» όπως έχει πει ο πρωθυπουργός. Έκανε λόγο ο κ. Οικονόμου για καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργεί τοξικότητα στο πολιτικό κλίμα της χώρας.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο σύστημα της απλής αναλογικής, χαρακτηρίζοντάς το «βόμβα» που φύτεψε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατά πάσα πιθανότητα θα αφήσει τη χώρα για ικανό χρονικό διάστημα με υπηρεσιακή κυβέρνηση. «Η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να βυθιστεί σε πολιτική κρίση την πιο κρίσιμη ώρα», είπε.

“Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της σημείωσε ο κ. Οικονόμου, “εξαντλώντας κάθε δημοσιονομικό περιθώριο που υπάρχει προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των πολιτών και να επιτύχει την ανακούφισή τους, σε ό,τι αφορά στα βάρη της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, αλλά και των πρωτόγνωρων ανατιμήσεων σε ενέργεια και καύσιμα”

Ερωτηθείς για την…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr