Ν. Ηλιόπουλος: Τρομάζει την κοινωνία το ενδεχόμενο να μείνει η κυβέρνηση μία μέρα παραπάνω

Πολιτικη


Η προοπτική να μείνει μία μέρα παραπάνω ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία τρομάζει την κοινωνία, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105.5». Πρόσθεσε μάλιστα ότι τα πράγματα στη χώρα μπορούν και πρέπει άμεσα να πάνε διαφορετικά.

Ο κ. Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “σαν σμήνος απο ακρίδες λεηλατεί το δημόσιο πλούτο” και σχολίασε ότι «ένα χρόνο μετά την καταστροφή, οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας ακόμα περιμένουν και ο κ. Μητσοτάκης, χωρίς ντροπή, πηγαίνει και παίρνει επιδότηση 8.500 χιλιάρικα σαν αγρότης». Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι η 5η χειρότερη χώρα στην ευρωζώνη σε επίπεδο συλλογικών συμβάσεων και η μοναδική χώρα που ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος από αυτόν του 2010 και πως «ενώ σήμερα, η ΕΕ ζητά από τα κράτη-μέλη να πάρουν μέτρα ώστε οι συλλογικές συμβάσεις να καλύπτουν το 80% των εργαζομένων, στην Ελλάδα έχουμε μία κυβέρνηση που πιστεύει σε μια βαλκανικού τύπου αγορά εργασίας».

Ακόμη αναφερόμενος στον τουρισμό έκανε λόγο για καθεστώς εργασίας τύπου “Μανωλάδας” που ανέχεται η κυβέρνηση, παραθέτοντας ότι «δεν είναι μόνο οι 50.000 κενές θέσεις εργασίας φέτος στον τουρισμό, είναι και ότι 5.000 εργαζόμενοι παραιτήθηκαν τον πρώτο μήνα που άνοιξε η σεζόν».

ο κ Ηλιόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον κίνδυνο αποχής στις εκλογές λέγοντας ότι είναι “γεγονός πως ο κόσμος βουλιάζει στην απόγνωση και…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr