Ν. Ηλιόπουλος στο Πρώτο: Οι παραιτήσεις δείχνουν ότι έρχεται “τσουνάμι”- Στην επόμενη βουλή θα γίνει προανακριτική (audio)

Πολιτικη


«Αυτό που έχει συμβεί αποτελεί τομή, δεν είναι μια πολιτική αντιπαράθεση» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Δεν είναι η συνηθισμένη φράση που λέμε για τον πολιτικό μας αντίπαλο, ότι πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη, αυτή την στιγμή ο κ. Μητσοτάκης έχει πιαστεί με ένα κοπάδι στην πλάτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος. «Χθες ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι όλο αυτό το διάστημα έλεγαν ψέματα για τις παρακολουθήσεις. Χθες ο Πρωθυπουργός είπε ψευδώς ότι ήταν νόμιμη η παρακολούθηση και υποψήφιου αρχηγού κόμματος, πλέον αρχηγού κόμματος, χθες φάνηκε ότι όχι απλά δεν έχει κατανοήσει τι συμβαίνει, αλλά συνεχίζει έναν αυταρχικό, αντιδημοκρατικό, ακροδεξιό κατήφορο για την χώρα. Με το χθεσινό διάγγελμα αποδεικνύει ότι όχι απλά είναι ψεύτης, αλλά είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία, τους θεσμούς και την ασφάλεια» συνέχισε ο κ. Ηλιόπουλος.

Ερωτηθείς ο κ. Ηλιόπουλος εάν εκτιμά ότι έπεται συνέχεια στην υπόθεση, υποστήριξε ότι «ο κ. Μητσοτάκης παραίτησε και τον Δημητριάδη και τον κ. Κοντολέων γιατί φοβούνται για αυτά που έρχονται».  Μάλιστα πρόσθεσε «η πολιτική μου εκτίμηση είναι ότι αυτές οι παραιτήσεις δείχνουν ότι έρχεται τσουνάμι».


Συμπλήρωσε ακόμα ότι «σε κάθε περίπτωση, από την δική μας μεριά, η επόμενη βουλή που θα έχει προοδευτική…



Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr