Ν. Ηλιόπουλος στο Πρώτο: Καλούμε τους πολίτες στις κάλπες την Κυριακή – Να δυναμώσουμε το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής (audio)

Νεα


«Το πολιτικό μήνυμα για μας εμάς είναι, ότι όποιος θέλει να δυναμώσει το μήνυμα πολιτικής αλλαγής τον καλούμε να λάβει μέρος την Κυριακή. Με το μήνυμα πολιτικής αλλαγής, εννοούμε ότι έχουμε μια κυβέρνηση που σε μια σειρά από κρίσεις, όχι απλά αποτυγχάνει αλλά τις πολλαπλασιάζει» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Σε Ρυθμούς Επικαιρότητας» με τον Αλφόνσο Βιτάλη, o εκπρόσωπος τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όποιος πολίτης θέλει μπορεί να πάει την Κυριακή να ψηφίσει στην κάλπη του Προέδρου, διευκρίνισε, ενώ στην κάλπη για την Κεντρική Επιτροπή ψηφίζουν όσοι είχαν ήδη εγγραφεί μέλη και είχαν λάβει μέρος στο Συνέδριό μας.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την διαχείριση των κρίσεων από την κυβέρνηση, ο κ. Ηλιόπουλος, επισήμανε ότι «στην πανδημία η Ελλάδα κατάφερε να έχει αναλογικά περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων από το Βέλγιο και την Ιταλία του Μπέργκαμο».

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε «η κυβέρνηση έχει καταφέρει ενώ η αύξηση του ρεύματος μεσοσταθμικά στην Ευρώπη είναι στο 20%-30% στην Ελλάδα να είναι στο 80%.  Έχει καταφέρει το 99% των αυξήσεων της χονδρικής να περνάνε στον καταναλωτή και άρα γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για μια κυβέρνηση, που πρέπει να της σταλεί πίσω ο λογαριασμός από τους πολίτες έτσι ώστε να υπάρξει πολιτική αλλαγή και συγκρότηση μιας προοδευτικής κυβέρνησης».

Σε μια σειρά από δημοσκοπήσεις, ανέφερε ακόμα ο κ. Ηλιόπουλος, η αντίδραση των πολιτών στα νέα μέτρα…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr