Ν. Ηλιόπουλος: Η ευθύνη για τις υποκλοπές ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μόνη λύση οι εκλογές

Πολιτικη


«Η ευθύνη για τις υποκλοπές έχει ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης. Εδώ που έχουμε φτάσει μόνη λύση είναι οι εκλογές», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ερωτηθείς για τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή και την αποστροφή του νέου διοικητή της ΕΥΠ ότι κανένας δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις, σημείωσε: «η χθεσινή συζήτηση έρχεται μετά την προχθεσινή αδυναμία του κ. Οικονόμου να διαψεύσει το ρεπορτάζ της Καθημερινής ότι παρακολουθούνται επτά πολιτικά πρόσωπα». «Ο κ. Οικονόμου είπε ότι η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζουν κάτι, στην πραγματικότητα λοιπόν αυτό που λένε είναι ότι υπάρχουν δύο αποδιοπομπαίοι τράγοι, ο ανιψιός του πρωθυπουργού, ο κ. Δημητριάδης και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ και ό,τι άλλο προκύψει θα το ρίξουμε πάνω τους», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης, στη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχει πιαστεί απλά με τη γίδα στην πλάτη, αλλά με ένα κοπάδι στην πλάτη», επανέλαβε. «Χθες, το Politico αποκάλυψε ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση είχε στόχο τη συγκάλυψη. Στις 29 Ιουλίου η Κομισιόν έστειλε επιστολή στην ελληνική πλευρά ζητώντας ενημέρωση, σε σχέση με τις πρώτες αποκαλύψεις που είχαν γίνει για τη χρήση του Predator. Η επίσημη απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στις 2 Αυγούστου ήταν “μην ασχολείστε”, ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας…», υπογράμμισε ο Νάσος…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr