Ν. Ηλιόπουλος: Αποκαλύπτεται η νέα απάτη Μητσοτάκη με το power pass και τα δήθεν 600 ευρώ

Πολιτικη


«Σήμερα αποκαλύπτεται η νέα απάτη Μητσοτάκη με το power pass και τα δήθεν 600 ευρώ», τονίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της απάτης, η μεσοσταθμική ενίσχυση όσων εντάσσονται στο power pass είναι 17 ευρώ ανά μήνα», επισημαίνει, εξηγώντας πως “από τα 4,2 εκατ. νοικοκυριά, 1,7 εκατ. μένουν τελείως εκτός οποιασδήποτε ενίσχυσης και τα υπόλοιπα, που έχουν πληρώσει ήδη υπέρογκα ποσά σε ρήτρα αναπροσαρμογής, θα πάρουν πίσω 30, 60 και 100 ευρώ”.

  • Power pass: Ξεκινά από την Παρασκευή 15/7 η καταβολή του επιδόματος ρεύματος – Πως θα δείτε τα ποσά

«Οι ελάχιστοι “τυχεροί” που θα πάρουν πίσω 600 ευρώ, είναι όσοι έχουν πληρώσει 2.000 και 3.000 ευρώ στους λογαριασμούς τους για τη ρήτρα αναπροσαρμογής», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος και υπογραμμίζει: «με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Στάσση και την παρέα του κλέβουν 10 και επιστρέφουν 1».

“Μην ξεχάσουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φωτεινό ηγέτη για τη φιλευσπλαχνία και τη μεγαλοκαρδία του», καταλήγει.

  • Σκρέκας για Power Pass: Στόχος να καταβληθούν τα χρήματα σε μια δόση

Power Pass: Πώς θα δείτε τα χρήματα που θα πάρετε

Για να δείτε το ποσό που πρόκειται να λάβετε από το Power Pass, αρχικά πρέπει να επισκεφτείτε στην εφαρμογή στο vouchers.gov.gr.

  • Επιλέγετε το εικονίδιο Power Pass.
  • Συνδέεστε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς Taxisnet.
  • Μόλις συνδεθείτε η εφαρμογή του Power Pass θα δείξει το ΑΦΜ σας (του Δικαιούχου)…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr