Ν. Ηλιόπουλος: Άμεση κοινωνική ανάγκη οι εκλογές – Ανεπαρκή τα κυβερνητικά μέτρα για την ακρίβεια

Πολιτικη


«Οι εκλογές είναι άμεση κοινωνική ανάγκη. Έχουμε μια κυβέρνηση που πολλαπλασιάζει τις κρίσεις, δεν σέβεται τον δημόσιο πλούτο και συντονίζει τη λεηλασία της κοινωνικής πλειοψηφίας», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη, επισημαίνοντας ότι με βάση τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, «ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 70% βρίσκει ανεπαρκή τα κυβερνητικά μέτρα για την ακρίβεια και την καθημερινότητα».

Ο κ. Ηλιόπουλος μιλώντας το βράδυ της Τρίτης (21/6/22) στο Rise TV, τόνισε ότι δεν αρκεί η κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, και γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να συζητά προγραμματικά «για την επόμενη ημέρα και την ασφάλεια των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, για το πώς μπορεί μια προοδευτική διακυβέρνηση να ρυθμίσει το χρέος που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία, με διαγραφή μέρους του ώστε να επιβιώσουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Ο κ. Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μοναδικό κόμμα που αξιοποίησε τα χρόνια της αντιπολίτευσης για να παρουσιάζει άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις», σημειώνοντας ότι «όλο αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και σε ένα συνολικό κυβερνητικό πρόγραμμα». Είπε ότι στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέλαβε υπεύθυνος της ομάδας του κυβερνητικού προγράμματός μας, προαναγγέλλοντας ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις».

Σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Κ. Μητσοτάκης…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr