Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ, με προτάσεις, δίνει τη μάχη τού συγκεκριμένου και του αυτονόητου για την ακρίβεια

Πολιτικη


Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, μετέδωσε τη συνέντευξη τύπου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη με θέμα τις προτάσεις του Κινήματος για την ενέργεια, τις ανατιμήσεις και την κοινωνική κατοικία.

Ο Ν. Ανδρουλάκης καταλόγισε αδράνεια στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού, που όπως σημείωσε είναι ο 5ος υψηλότερος στην ευρωζώνη. Ακόμα μίλησε για ανυπόφορο κόστος ζωής και για κοροϊδία από τη κυβέρνηση στο θέμα της φορολόγησης των υπερκερδών των εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως σημείωσε για την αντιμετώπιση τω προβλημάτων χρειάζονται συγκεκριμένες λύσεις.

Λίνα Μπεθάνη

Ο Ν. Ανδρουλάκης τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δίνει τη μάχη τού συγκεκριμένου και αυτονόητου για το αυξημένο κόστος ζωής, με συγκεκριμένα μέτρα που προστατεύουν το εισόδημα των Ελλήνων δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό πλέγμα προστασίας και ασφάλειας, χωρίς όμως να θέτουμε σε κίνδυνο τις θυσίες και τους κόπους των τελευταίων 10 ετών όπου έγινε ένας πολύ μεγάλος αγώνας για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την ακρίβεια στη διαβίωση των πολιτών από τις αυξήσεις στην ενέργεια, τον πληθωρισμό, και τις δυσκολίες για αξιοπρεπή κοινωνική κατοικία.

Ο κ. Ανδρουλάκης επέκρινε τη κυβέρνηση της ΝΔ για την…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr