Ν. Ανδρουλάκης στη Βόρεια Εύβοια: Δεν πρέπει να ξεχαστεί αυτός ο τόπος

Πολιτικη


Mε επίσκεψη το απόγευμα της Παρασκευής 1/7 στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης- Αγ. Άννας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Βόρεια Εύβοια.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχετική ανακοίνωση: «Ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη και τους φορείς της περιοχής σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα είναι στο πλευρό των πληγέντων και θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα τους κοινοβουλευτικά. «Δεν πρέπει να ξεχαστεί αυτός ο τόπος. Οφείλουμε να υπογραμμίζουμε την πολύ μεγάλη ανάγκη ολοκλήρωσης του αντισταθμιστικού έργου, που είναι το οδικό δίκτυο. Να είναι σε προτεραιότητα καθώς θα συντελέσει αποφασιστικά στις όποιες επενδύσεις και στη ροή ταξιδιωτών προς τη Βόρεια Εύβοια με ευκολότερο τρόπο».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής φέρνοντας ως παράδειγμα την ιδιαίτερη πατρίδα του, το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι, επισήμανε τα εμπόδια που συχνά προκύπτουν από τη γραφειοκρατία για τους πληγέντες καθώς και τις δυσχέρειες στην ανακατασκευή κατοικιών λόγω των ανατιμήσεων σε οικοδομικά υλικά, που υπερβαίνουν τις αποζημιώσεις. «Βασικό στοιχείο είναι να υπάρξει προσαρμογή του τιμοκαταλόγου βάσει των ανατιμήσεων ώστε να υπάρχουν άλλα οικονομικά δεδομένα και να μπορούν οι άνθρωποι παρά την ακρίβεια να ανακατασκευάσουν τα σπίτια τους» επισήμανε.

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα η σύνδεση…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr