Ν. Ανδρουλάκης για υποκλοπές: «Δεν θα δεχθώ ενημέρωση «στο αυτί», ούτε «απώλεια» ή αλλοίωση στοιχείων

Πολιτικη


Με γραπτή δήλωσή του ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΝίκος Ανδρουλάκης στρέφει τα βέλη του κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος του καταλογίζοντας προσπάθεια να φανεί «μη συνεννοήσιμος, μη συνεργάσιμος και εχθρός εν τέλει της ασφάλειας του κράτους με στόχο να γίνουν ανεκτές από την κοινή γνώμη τέτοιες σκοτεινές μεθοδεύσεις».

«Δεν πρόκειται να δεχθώ ενημέρωση «στο αυτί». Δεν πρόκειται να ανεχθώ «απώλεια» ή αλλοίωση στοιχείων. Δεν θα παίξω το παιχνίδι της συνωμοσιολογίας με τις διαρροές για ξένες χώρες. Σας διέψευσαν εκθέτοντας σας οι Πρεσβείες της Αρμενίας και της Ουκρανίας» τονίζει και σημειώνοντας ότι δεν έχει «καμία εμπιστοσύνη στους Υπουργούς, που ισχυρίζονται ότι δεν συνεργάζομαι και δηλώνουν ταυτόχρονα ότι μπορεί να έχει καταστραφεί ο φάκελος της παρακολούθησής μου» ζητά «να διαβιβαστεί αμέσως το σύνολο του φακέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και να ενημερωθούν με τον πιο επίσημο τρόπο η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τους λόγους της παράνομης και αντισυνταγματικής παρακολούθησής μου από την ΕΥΠ».

Η δήλωση

Αν δεν ήμουν ευρωβουλευτής, σήμερα μαζί με μένα και ολόκληρος ο ελληνικός λαός δεν θα γνωρίζαμε τις παρακρατικές μεθόδους, που χρησιμοποίησε η σημερινή κυβέρνηση.
Δε θα γνωρίζαμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία του…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr