Ν. Ανδρουλάκης από τα Χανιά: “Η ακρίβεια έχει εξουθενώσει τα νοικοκυριά”

Πολιτικη


Η ακρίβεια έχει εξουθενώνει τα νοικοκυριά στην Ελλάδα, τόνισε από τα Χανιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος παράλληλα άσκησε κριτική στις πολιτικές που έχουν ασκήσει η παρούσα και η προηγούμενη κυβέρνηση στον τομέα της ενέργειας.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, προκειμένου να δώσει την προοπτική άσκησης σοσιαλδημοκρατικών πρακτικών, που θα απαντούν στο αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη. Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα των εκλογών και την ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι πάνω απ’ όλα προηγείται η λαϊκή ετυμηγορία και ότι η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική, βασισμένη στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας.

Αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τον κ. Μητσοτάκης να πει την αλήθεια και να μην επιτρέπει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης δια των στελεχών του. Επίσης τόνισε ότι τα ερωτήματα σχετικά με την υποκλοπή συνομιλιών και βίντεο σε βάρος του, πληθαίνουν μετά τη διαπίστωση ότι κανένας άλλος ευρωβουλευτής δεν έχει πέσει θύμα παρακολούθησης.

Περίπατος στην παλιά πόλη

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε την περιοδεία στα Χανιά, μ’ ένα περίπατο στη παλιά πόλη. Συνομίλησε με επιχειρηματίες, οι οποίοι του εξέφρασαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, μια από τα χρόνια των μνημονίου και της πανδημίας, αλλά και τα σημερινά προβλήματα με την αύξηση του κόστους ζωής. Αργότερα…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr