Ν. Ανδρουλάκης από τα Χανιά: Ανάγκη για την κοινωνία η επαναφορά του ΠΑΣΟΚ (video)

Πολιτικη


“Είναι η Κρήτη που γέννησε τη δημοκρατική παράταξη με τον Ελευθέριο Βενιζέλο και, στη συνέχεια, με τον Ανδρέα Παπανδρέου”, ανέφερε στην ομιλία του στον Βατόλακκο το βράδυ της Δευτέρας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια και τα λάθη του Κινήματος, υπενθύμισε ωστόσο τη μεγάλη παρακαταθήκη σε υποδομές και θεσμούς, που έκανε το ΠΑΣΟΚ. Έκανε λόγο για την ανάγκη μιας νέας δυναμικής αρχής, που θα δώσει στο ΠΑΣΟΚ τη δυναμική να κυβερνήσει τη χώρα μακριά από καθεστωτικές συμπεριφορές.

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε κριτική στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ως προς “την επιλογή τους να επιλέξουν την ενεργειακή εξάρτηση της χώρας στο φυσικό αέριο, αντιτάσσοντας το μοντέλο της Πορτογαλίας, που η ενέργεια της καλύπτεται σε ποσοστό 60% από τις ΑΠΕ”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, άσκησε κριτική τόσο στην ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης, όσο και στο παρόν φορολογικό μοντέλο. Μίλησε για την ανάγκη στήριξης της κοινωνίας με χρηματοδότηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Επίσης, αναφέρθηκε στην υποβάθμιση του ΕΣΥ. “Η χώρα μας είναι τρίτη στις ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία και πρώτη στο κόστος ενοικίων στην Ευρώπη, με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά. “Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα, που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία, μακριά από τις φιλελεύθερες επιλογές της κυβέρνησης και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ”.

Στην ομιλία…



Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr