Νυχτερινή ποδηλατάδα αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου στη Λάρισα

Τα Νεα της Περιφερειας


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας οι διοργανωτές της νυχτερινής ποδηλατάδας με τίτλο: “Ride my bike with stars” που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου και θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ από την Κεντρική πλατεία Λάρισας.
Πρώτος το λόγο πήρε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος αναφέρθηκε στη διοργάνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που γιορτάζεται στις 3 Ιουνίου, καλώντας τους πολίτες να πάρουν μέρος.


Ακολούθησε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ του Δήμου Λαρισαίων Βαγγέλης Μόρας που τόνισε ότι ο δήμος δίνει μεγάλη βαρύτητα στη χρήση του ποδηλάτου ενώ ο Σάββας Τσοπούρογλου(πρόεδρος Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου)και η Δέσποινα Τσεσμετζίδου(γραμματέας Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου “Πηνειός”) ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων που για τη στήριξη που παρέχουν στους συλλόγους της ποδηλασίας.


Για τη νυχτερινή ποδηλατάδα μίλησε και ο διοικητής της Τροχαίας Λάρισας Βασίλης Βλαχογιάννης ο οποίος υποστήριξε ότι θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της.
Κατά τη διάρκειά της, οι ποδηλάτες θα κάνουν στάση για να παρατηρήσουν με τη βοήθεια των τηλεσκοπίων τη Σελήνη, τους πλανήτες και χαρακτηριστικά άστρα.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι: Κεντρική πλατεία Μ. Αλεξάνδρου, Μανδηλαρά, Ανθίμου Γαζή, Ηρώων Πολυτεχνείου, Σαρίμβεη, Καρδίτσης, Γιάγκου, Αγίας Τριάδος, Ιωαννίνων, Λαγού,…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr