Ντ. Τραμπ: Καταθέτει σήμερα στην εισαγγελέα για τις επιχειρηματικές πρακτικές του

Νεα


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την έφοδο των Αρχών στην οικία του στη Φλόριντα, εμφανίστηκε στο γραφείο της εισαγγελέα της Ν. Υόρκης σήμερα όπου είναι προγραμματισμένο να καταθέσει στο πλαίσιο έρευνας για τις επιχειρηματικές πρακτικές της οικογένειας του.

  • Έφοδος του FBI στην έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα

Η γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Λετίσια Τζέιμς ερευνά κατά πόσο ο οργανισμός Τραμπ «φούσκωσε» τις αξίες των ακινήτων. Τόσο ο ίδιος ο Τραμπ όσο και τα δύο ενήλικα παιδιά του, ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και η Ιβάνκα Τραμπ, έδωσαν μάχη για να μην χρειαστεί να καταθέσουν αλλά έχασαν.

Ο Τραμπ ύψωσε την γροθιά του την ώρα που έφευγε από το Trump Tower σήμερα το πρωί (10/8) για να πάει στην εισαγγελέα.

Η Τζέιμς είπε ότι η έρευνά της αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία ότι ο Οργανισμός Τραμπ, ο οποίος διαχειρίζεται ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ και άλλα ακίνητα, υπερεκτίμησε τις αξίες των περιουσιακών στοιχείων για να λάβει ευνοϊκά δάνεια και υποτίμησε τις αξίες για να λάβει φορολογικές ελαφρύνσεις.

Ο Τραμπ αρνήθηκε ότι έκανε κάτι παράνομο και χαρακτήρισε την έρευνα ως υποκινούμενη από πολιτικά κίνητρα. Η Τζέιμς είναι μέλος των Δημοκρατικών.

“Στη Νέα Υόρκη απόψε. Αύριο συναντώ την ρατσίστρια Γενική Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, για τη συνέχιση του μεγαλύτερου Κυνηγιού Μαγισσών στην ιστορία των ΗΠΑ! Η μεγάλη μου εταιρεία και εγώ δεχόμαστε επίθεση από όλες τις πλευρές. Μπανανία!”, έγραψε ο Τραμπ στην ανάρτησή του στο Truth…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr