Νέα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη – Τι λέει δικηγόρος της οικογένειας (ηχητικό)

Νεα


Για αλλαγή τακτικής των δύο υπόπτων για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη, έκανε λόγο σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Μανώλης Φωτάκης, ένας εκ των δύο δικηγόρων της οικογένειας του αείμνηστου πολιτικού.

“Τώρα οι δύο ψαράδες κάνουν λόγο για ύπαρξη σκάφους παρόμοιο με το δικό τους στον τόπο του εγκλήματος”, τόνισε ο κ. Φωτάκης, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε ότι η οικογένεια Βαλυράκη δεν επιδιώκει αποζημίωση από τον χαρακτηρισμό της υπόθεσης ως δολοφονίας, αφού δεν έχει συναφθεί καμιά σχετική ασφαλιστική σύμβαση ζωής.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Φωτάκης: “Η πλευρά των κατηγορουμένων εγκαταλείπει την θεωρία περί ατυχήματος την οποία σφοδρά υποστήριζε μέχρι χθες, και παραδέχεται την ύπαρξη του άλλου σκάφους, δηλαδή ουσιαστικά την δολοφονία και… «προσφέρεται μάλιστα» να δώσει στοιχεία στην ανάκριση. Επίσης προβαίνει σε μια πρωτοφανή παρέλκυση της διαδικασίας αξιώνοντας την εξέταση 19  μαρτύρων υπεράσπισης πριν την απολογία τους και την υποβολή τους στην κρίση για τα μέτρα δικονομικού καταναγκασμού.”

Να σημειωθεί έχουν εξετασθεί ήδη στην υπόθεση αυτήν τουλάχιστον 130 μάρτυρες εκ των οποίων δεκάδες από το περιβάλλον των κατηγορουμένων.

Ακούστε τη συνέντευξη

Οι δύο δικηγόροι της οικογένειας, Μανώλης Φωτάκης και Κώστας Παπαδάκης, σε ανακοίνωσή του, αναδεικνύουν ακόμα πέντε σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας, μετά τους ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο υπόπτων, ότι υπάρχουν αδιάσειστα…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr