Μ. Κατρίνης στο Πρώτο: Οποτεδήποτε γίνουν εκλογές είμαστε έτοιμοι- Εκεί θα μιλήσουν οι πολίτες, όχι οι δημοσκοπήσεις (audio)

Πολιτικη


«Η μεγάλη εικόνα του συνεδρίου είναι η μαζική συμμετοχή χιλιάδων νέων ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι με δικά τους έξοδα ήρθαν στο συνέδριο και βεβαίως αποτελούν την ραχοκοκαλιά και της οργανωτικής διάταξης της παράταξης για την επόμενη ημέρα» τόνισε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο.

Ειδικά σε σχέση με την συμμετοχή των νέων στο συνέδριο, είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα, σημείωσε ο κ. Κατρίνης «σε μια εποχή που η πολιτική διέρχεται κρίση, που οι νέοι δεν ψηφίζουν καν, πόσο μάλλον να συμμετέχουν στα κοινά, ότι βλέπουμε χιλιάδες νέους ανθρώπους να μπαίνουν εθελοντικά και δυναμικά με πίστη και διάθεση στην νέα προσπάθεια που κάνει το ΠΑΣΟΚ».

«Το συνέδριο σηματοδότησε την ανανέωση, την ενότητα, κάτι το οποίο είναι πάντα ζητούμενο αλλά εκφράζει και μια ιστορική αλληλουχία και μια ιστορική συνέχεια της παράταξης, κυρίως όμως σηματοδότησε και την αυτόνομη πορεία της παράταξης, δίνοντας ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους όσοι θα ήθελαν, θα επιθυμούσαν ή θα τους βόλευε το ΠΑΣΟΚ στην θέση ενός μετεκλογικού κυβερνητικού εταίρου ως συμπληρώματος σε μια κυβέρνηση, ότι εμείς συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία με την δική μας πρόταση που θεωρούμε και έχουμε την βάσιμη αισιοδοξία να πιστεύουμε ότι θα έχει την μεγαλύτερη…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr