Μ. Κατρίνης στο Πρώτο: Η κυβέρνηση στο σύνολό της έχει κατεβάσει ρολά (audio)

Νεα


Αναφερόμενος στο μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης για πρόωρες εκλογές σε συνέντευξή του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Μιχάλης Κατρίνης, τόνισε πως «ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είπε πολύ απλά και ξεκάθαρα ότι πάρα πολλά μέλη της κυβέρνησης, σχεδόν η κυβέρνηση στο σύνολό της έχει κατεβάσει ρολά» μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο.

Η κυβέρνηση, είπε ο κ. Κατρίνης «το τελευταίο διάστημα δείχνει να παρακολουθεί αμέτοχη και αδύναμη τις ραγδαίες εξελίξεις οικονομικού χαρακτήρα τις οποίες βιώνουν με πολύ άσχημο τρόπο εκατομμύρια πολίτες στην χώρα».

«Ακούμε πάρα πολλές μέρες τις εξαγγελίες της κυβέρνησης με τις προθέσεις της να μειώσει τους λογαριασμούς, να πατάξει την ακρίβεια, να δώσει λύσεις σε αυτό το οποίο ταλαιπωρεί και δημιουργεί συνθήκες απόγνωσης σε εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ελλάδα και βλέπουμε τον χρόνο να περνάει, τα προβλήματα να επιτείνονται και την κυβέρνηση να μην κάνει απολύτως τίποτα. Άρα αυτή η κυβέρνηση από μόνη της έχει παραιτηθεί από την αποστολή της που είναι να δίνει λύσεις και απαντήσεις στα τρέχοντα ζητήματα μικρότερα ή και μεγαλύτερα. Νομίζω ότι ο πρόεδρος επισήμανε αυτή την αδυναμία η οποία οδηγεί πλέον σε ακυβερνησία» επισήμανε ο κ. Κατρίνης.

Αναφέρθηκε στην πρόταση της καμπάνιας του ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια,  για το πλαφόν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr