Μ. Κατρίνης: Πρόβλημα για την σταθερότητα ο κ. Μητσοτάκης – Δεν λέει γιατί παρακολουθούσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Πολιτικη


Την κατάθεση αιτήματος στην Επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας να προσκομιστεί ο πλήρης φάκελος παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη με όλα τα στοιχεία που προκάλεσαν την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης κατά σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση των υποκλοπών.

Για το μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι, είπε ο κ. Κατρίνης. Η κυβέρνηση προκλητικά λέει ότι έχει άγνοια χωρίς να πείθει κανέναν, λένε ότι κανείς δεν εξαιρείται και αναρωτιόμαστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη δημοκρατία, πρόσθεσε και τόνισε πως οι ενέργειες αυτές είναι θεσμική έκτροπή και καταργούν στοιχειώδεις εγγυήσεις του κράτους δικαίου, κάνοντας λόγο για συστηματική προσπάθεια συγκάλυψης και επικρίνοτας την κυβέρνηση ότι έθεσε τις υπηρεσίες του κράτους στην υπηρεσία του παρακράτους.

«Σας καλώ να πείτε ξεκάθαρα τον λόγο εθνικής ασφάλειας που επικαλείστε και για τον οποίο παρακολουθούσατε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Και επειδή προφανώς δεν θα το κάνετε γιατί δεν υπάρχει κανένας τέτοιος λόγος, καταφεύγετε σε επιχειρήματα του επιπέδου να έρθει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να του κάνετε κατ΄ ιδίαν ενημέρωση. Στα κρυφά δηλαδή και στο αυτί. Ε, λοιπόν, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα πάει. Και σας προκαλεί να πείτε δημόσια ό,τι έχετε να πείτε», υπογράμμισε ο κ. Κατρίνης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Ο κ….Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr