Μ. Κατρίνης: Η ΝΔ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να εμποδίσει την αλήθεια

Πολιτικη


Η εξεταστική επιτροπή δεν μπορεί και δεν πρέπει να μετατραπεί από μέσο αποκάλυψης της αλήθειας σε πεδίο συγκάλυψης μιας πολύ σκοτεινής υπόθεσης, είπε από το βήμα της Βουλής, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης. 

Η ανάγκη για κάθαρση έγινε ακόμα πιο επιτακτική μετά την κυνική πρόσφατη εμφάνιση του πρωθυπουργού, είπε ο κ. Κατρίνης μιλώντας επί της πρότασης του κόμματός του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Ο κ.Μητσοτάκης, την Παρασκευή που μας πέρασε, όχι μόνο αρνήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα που τέθηκαν, αλλά επιχείρησε να εμφανιστεί ως τιμητής.Έφτασε στο σημείο να ζητά εξηγήσεις από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο παρακολουθούσε. Ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικού κυνισμού, θρασύτητας και περιφρόνησης των δημοκρατικών κανόνων. Έχουμε ένα Πρωθυπουργό που δεν ήξερε, δε ρώτησε, δεν ενδιαφέρεται, δεν απαντά. Έναν Πρωθυπουργό που αρνείται να αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Έναν Πρωθυπουργό που πιστεύει ότι μπορεί να παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους και παράγοντες του δημόσιου βίου και όταν αυτό αποκαλύπτεται, να επικαλείται είτε ανύπαρκτους εθνικούς λόγους ή να μεταθέτει σε άλλους τις ευθύνες.
Έναν Πρωθυπουργό που είναι ξεκάθαρο ότι από την πρώτη στιγμή είχε και συνεχίζει να έχει στο μυαλό του, τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών».

   Εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία «θα κάνει ό,τι…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr