Μ. Ζάγκα (Πρ. βενζινοπωλών Αττικής) στο Πρώτο: Είμαστε καθαρά φοροεισπράκτορες- Ζητάμε οριζόντια μείωση στην τιμή βενζίνης από την αντλία (audio)

Οικονομια


«Μέχρι και το Σάββατο, τα τιμολόγια που παίρναμε είχαν όλα αυξήσεις. Τώρα είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί δεν ξέρουμε από σήμερα τι περιμένουμε» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου κα τον Βασίλη Αδαμόπουλο, η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής, Μαρία Ζάγκα.

Ψυχραιμία συστήνει η κ. Ζάγκα, λέγοντας ότι τα πράγματα είναι περίεργα και υποστηρίζοντας ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο. «Στα καύσιμα παίζονται παιχνίδια χρηματιστηριακά, γι’ αυτό το πετρέλαιο έχει φτάσει την βενζίνη. Δεν θυμάμαι ποτέ να ήταν τόσο ακριβό το πετρέλαιο, άρα πολύ καλά υπάρχει η επιδότηση των 15 λεπτών που πήραμε στο τιμολόγιο από την 1η Απριλίου. Εμάς τους πρατηριούχους δεν μας συμφέρει να είναι αυξημένη η τιμή γιατί όσο αυξάνεται τόσο δίνουμε λιγότερα λίτρα» προσέθεσε, εκτιμώντας ωστόσο ότι ίσως υπάρξει μια μικρή αποκλιμάκωση στις τιμές «γιατί χτύπησαν κόκκινο».

Χθες η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας είχε γενική συνέλευση και έβγαλε ψήφισμα, ανέφερε η κ. Ζάγκα, όπου ζητούν οριζόντια μείωση για την βενζίνη κατευθείαν από την αντλία και το οποίο θα παραδοθεί σε όλα τα κόμματα και στους αρμόδιους υπουργούς.

«Καραμέλες για να κρύβει τα πράγματα η κυβέρνηση και να βρίσκει πάντα κακό τον βενζινά», «παραμύθια και δικαιολογίες» σχολίασε η κ. Ζάγκα σε σχέση με τα επιχειρήματα που διατυπώνονται, ότι αφενός η όποια μείωση στην τιμή της βενζίνης δεν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr