Μύθοι και αλήθειες για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Αθλητικα


Αυτό που για πολλούς μπορεί να φαντάζει μακρινό, για άλλους αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς τους. Κι ας πρόκειται για τρίχες. Λύση πάντως υπάρχει.

Το θέμα της τριχόπτωσης δεν είναι ακριβώς ξένο για πολλούς άνδρες. Για την ακρίβεια αποτελεί μέρος της καθημερινότητά τους. Όσο για εκείνους που έχουν πλούσια κόμη; Κακά τα ψέματα, ο φόβος της… απώλειας είναι πάντα μεγάλος και σχετίζεται εν πολλοίς με την ανάγκη όλων να νιώθουν θελτικοί, όσο και νέοι -λανθασμένα, η απώλεια των μαλλιών στους άνδρες συνδέθηκε κατά το παρελθόν με την ηλικία.

Εν προκειμένω, αξίζει να σημειωθεί πως εσχάτως το όριο ηλικίας για την αρχική απώλεια μαλλιών έχει πέσει σημαντικά στους άνδρες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που νεαροί μέχρι 20 ή 21 ετών εμφανίζουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Από τη μία η κακή διατροφή κι από την άλλη το άγχος που γεμίζει άπαντες από νωρίς είναι δύο βασικές αιτίες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η λύση υπάρχει!

Τέσσερις δημοσιογράφοι του SPORT24 την ανακάλυψαν κατά την επίσκεψή τους στη Seneca στη Θεσσαλονίκη.

Από τις αρχές του 19ου αιώνα, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών μέχρι σήμερα πάντως, τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά πιο “ευανάγνωστα” για όλους. Βλέπετε, το θετικό ενόσω βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα είναι πως πολλά από τα προβλήματα που παλαιότερα έμοιαζαν άλυτα, πλέον διεκπεραιώνονται καταλλήλως.

Με την υποσημείωση πως είναι απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό να αποταθείς στους ειδικούς. Η Seneca Medical Group αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, με δραστηριότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. Το μείζον στην περίπτωσή του είναι πως συνδυάζει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων.

Γι αυτό κιόλας βρίσκεται ανάμεσα στις περισσότερο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ευρώπη.

Τι θα χρειαστεί να κάνει ο ενδιαφερόμενος στην περίπτωση που επισκεφτεί τη Seneca Medical Group; Σίγουρα όχι πάντως κάτι επίπονο ή κάτι που μπορεί να δημιουργήσει την παραμικρή αίσθηση άγχους. Το κάθε άλλο. Η διαδικασία είναι τόσο απλή και επεξηγήσιμη, προκειμένου να μην υπάρχουν απορίες και αμφιβολίες.

Εξ ου κι η εφαρμογή του Total Care, ενός ολοκληρωμένου συστήματος διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης, που επιτρέπει την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωση. Με πιο απλά λόγια, χάρη στο Total Care μπορεί να επιτευχθεί μια εξατομικευμένη διάγνωση και κατ’ επέκταση να δοθεί η ιδανική λύση για το πρόβλημα.

Πρόκειται για μία καινοτομία υψίστης σημασίας, δεδομένου ότι οι περισσότερες περιπτώσεις μη επιτυχημένης εφαρμογής της θεραπείας οφείλονται σε λανθασμένη ή ελλιπή διάγνωση. Η διαδικασία…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr