Μπ. Αναγνωστόπουλος: Γύρισα μπρούμυτα την Καρολάιν και πίεζα το σώμα της στο στρώμα

Νεα


Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογείται από το πρωί για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον βίαιο θάνατο της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν.

“Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου ούτε προς κανέναν. Αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν υπάρχει αρκετή συγνώμη προς κανέναν” είπε ο καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος στην αρχή της διαδικασίας αποδέχτηκε τις κατηγορίες, ζητώντας ως προς το σκέλος της ανθρωποκτονίας να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της τέλεσης «εν βρασμώ ψυχικής ορμής» και δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Σήμερα στο δικαστήριο επί τέσσερις ώρες περιέγραφε στιγμές από την κοινή ζωή με την Καρολάιν και ξεσπώντας πολλές φορές σε κλάματα, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά τα κρίσιμα λεπτά του εγκλήματος, ότι η Καρολάιν τον είχε χτυπήσει και ότι είχε νιώσει ότι κινδυνεύει!

Είπε πως η Καρολάιν μετά την αποβολή που είχε και την ψυχική φόρτιση που προκάλεσε το γεγονός, άρχισε να έχει εξάρσεις θυμού τις οποίες η ίδια έλεγε πως τις είχε από την εφηβεία αλλά δεν είχε δει ο ίδιος ποτέ πριν. Η εγκυμοσύνη που ακολούθησε με τη σειρά προβλημάτων που ανέκυψαν λόγω ασθενείας που διαγνώστηκε από τον τρίτο μήνα κύησης, αλλά και η γέννηση του μωρού που επί ενάμιση μήνα ήταν σε νοσηλεία, επιδείνωσε τα πράγματα.

Eurokinissi

Όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας

Ακολούθησε η απολογία του για τον τσακωμό που προηγήθηκε της δολοφονίας. Σύμφωνα με όσα είπε, ο…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr