Μπούργος: “Φτιάχνουμε καινούρια ομάδα, δεν είμαι μάγος”

Αθλητικα


Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε στο επίσημο κανάλι του Άρη όπου αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς και το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι των κιτρίνων.

Ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν και ο Μπούργος μίλησε στο επίσημο κανάλι των κιτρίνων για τη νέα σεζόν.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νέα σεζόν και το ότι επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη και αρχίζουμε σιγά – σιγά να βάζουμε βενζίνη στο ντεπόζιτο της ομάδας για να μπορέσουμε να πάρουμε μπρος” είπε αρχικά ο κόουτς του Άρη.

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε τον πρώτο γύρο εναντίον της Γκόμελ και αυτός είναι ο λόγος που προετοιμαζόμαστε τώρα. Μαζί με τον πρόεδρο προσπαθούμε να διορθώσουμε όλες εκείνες τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε πριν ξεκινήσει η σεζόν».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους της ομάδας: «Θα βγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε».

Για το αν θα υπάρξει κάτι καινούριο στον φετινό Άρη: «Οπωσδήποτε θα δείτε κάτι καινούριο, γιατί σαν προπονητής προσαρμόζομαι στους παίκτες που έχω και άρα να δώσω το στιλ και τη φιλοσοφία μου στους παίκτες. Φτιάχνουμε καινούρια ομάδα, θα έχουμε προσθήκες και θα έρχονται καινούριοι παίκτες, οπότε θα προσπαθούμε να δημιουργούμε διαφορετικά πράγματα τα οποία θα τα δούμε στο γήπεδο».

Για το που μπαίνει ο πήχης για τη νέα χρονιά: «Μέρα με τη μέρα θα δούμε, δεν είμαι μάγος».

Για τον αγώνα με τη Γκόμελ: «Είναι δύο τελικοί, άρα δεν υπάρχει φαβορί, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Δεν πρόκειται να αφήσουμε στην άκρη το ότι θέλουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχει φαβορί».Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr