Μπομπ Βούλγαρης: Ο “εχθρός” του Λούκα Ντόντσιτς αγόρασε ποδοσφαιρική ομάδα στην Ισπανία

Αθλητικα


Ο Μπομπ Βούλγαρης άφησε οριστικά πίσω το ΝΒΑ, αποφασίζοντας να επενδύσει σε ομάδα της Γ’ Κατηγορίας της Ισπανίας.

Το όνομα του Μπομπ Βούλγαρη πιθανότατα (σας) είναι γνωστό. Όχι τόσο γιατί έκανε… πάταγο ως παράγοντας των Ντάλας Μάβερικς, αλλά επειδή καταγράφηκε ως εχθρός του Λούκα Ντόντσιτς, ως ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από την παρατεταμένη ένταση στον οργανισμό πριν από μερικά χρόνια. Ένταση που εκδήλωνε πολλές φορές ο Λούκα Ντόντσιτς στους αγώνες.

Ο 47χρονος, που έγινε ευρέως γνωστός με την ταμπέλα του τζογαδόρου, άφησε λοιπόν οριστικά πίσω το ΝΒΑ. Αν’ αυτού μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Ευρώπη, για να αρχίσει τις επενδύσεις του. Στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός αιώνα ζωής της, η Καστεγιόν παρουσίασε το νέο διοικητικό σχήμα της. Αυτό που έχει στο “κεφάλι” τον Μπομπ Βούλγαρη, ο οποίος ηγείται μιας επενδυτικής ομάδας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ισπανικού συλλόγου.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, η Καστεγιόν τερμάτισε στη 13η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας, μετρώντας 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 16 ήττες.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr