Μιλγουόκι Μπακς – Μπόστον Σέλτικς: Το ΝΒΑ έκρινε ως σωστή την απόφαση των διαιτητών να μην δώσουν τρεις βολές στον Μάρκους Σμαρτ στα 4.6”

Αθλητικα


Το ΝΒΑ έκρινε ως σωστή την απόφαση των διαιτητών να δώσουν δύο βολές (κι όχι τρεις) στον Μάρκους Σμαρτ στα 4.6” για το τέλος του Game 3 με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μία μέρα μετά από το Game 3 της σειράς ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Μπόστον Σέλτικς το NBA διαλεύκανε την πλέον συζητήσιμη φάση της αναμέτρησης: το φάουλ που κέρδισε ο Μάρκους Σμαρτ στα 4.6” για το τέλος. Η ουσία όλων όσων ακολούθησαν είχαν να κάνουν με το αν επρόκειτο για φάουλ που έπρεπε να δώσει τρεις βολές (αντί για δύο), κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν τόσο το θύμα της φάσης, όσο κι ολόκληρος ο πάγκος της Βοστώνης.

Το “Last Two Minute Report” του ΝΒΑ έβαλε όμως τέλος σε όλη την γκρίνια από την πλευρά των Μπόστον Σέλτικς, δικαιώνοντας τους διαιτητές για την απόφαση που πήραν να δώσουν δικαίωμα για δύο βολές στον γκαρντ των φιλοξενούμενων.

Η αιτιολογία που έδωσαν αφορούσε στο γεγονός πως “ο Τζρου Χόλιντεϊ κάνει φάουλ ερχόμενος σε επαφή με τα χέρια του Μάρκους Σμαρτ, πριν αυτός σηκώσει την μπάλα με κατεύθυνση προς το καλάθι“.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr