Μεσσηνία: 1.665 νέα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα – 34 νοσηλείες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Τα Νεα της Περιφερειας


Αύξηση παρουσίασαν τα κρούσματα Covid στη Μεσσηνία το διάστημα από 18 Ιουλίου μέχρι και τις 24 του μήνα, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό που δημοσιοποίησε χθες – όπως κάθε Τρίτη πλέον – ο ΕΟΔΥ και ανεβάζουν τον αριθμό των νέων λοιμώξεων σε 1.665.

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα αναφοράς τα κρούσματα στη Μεσσηνία ήταν 1.577. Σημαντική αύξηση παρουσίασαν τα κρούσματα covid σε ό,τι αφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου στο νομό Κορινθίας όπου επιβεβαιώθηκαν αυτή την εβδομάδα 2.237.

Στην Αργολίδα 1.225 είναι τα νέα κρούσματα, ενώ σε χαμηλά επίπεδα εξακολουθούν να παραμένουν Λακωνία, με 684 κρούσματα, και Αρκαδία με 848. Στα ίδια με τις τελευταίες ημέρες παραμένουν πάντως οι νοσηλείες στην κλινική Covid του νοσοκομείου Καλαμάτας με συνολικά 34 ασθενείς εκεί μετά τις 9 εισαγωγές που έγιναν και τα 8 εξιτήρια που δόθηκαν.

Επίσης ένας 69χρονος που νοσηλευόταν στην κλινική και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε διεκομίσθη διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr