Μεγάλη γιορτή στο 25ο Νηπιαγωγείο Λάρισας για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Τα Νεα της Περιφερειας


Μεγάλη γιορτή έγινε στο 25ο Νηπιαγωγείο Λάρισας της συνοικία Ιπποκράτη για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με τη στενή συνεργασία των νηπιαγωγών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Τα παιδιά με τις νηπιαγωγούς ανέπτυξαν θεματικές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των παιδιών, για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, για τον κύκλο του νερού.

Περισσότερα από 200 άτομα  παρακολούθησαν την μεγάλη γιορτή που με κείμενα, τραγούδια και ποιήματα από τα παιδιά διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουνίου.

Με τον φωτογράφο, καλλιτέχνη  Γιάννη Χατζηαντωνίου να καλύπτει φωτογραφικά την γιορτή, με τις μουσικές του μοναδικού Γιάννη Καλλιμάνη και με παιχνίδια από ταχυδακτυλουργούς, η γιορτή ολοκληρώθηκε… με την έλευση ενός μεγαλειώδους, πραγματικού ουράνιου τόξου την ώρα της θεματικής του κύκλου του νερού που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Το πραγματικό ουράνιο τόξο σχηματίσθηκε πάνω από το οικόπεδο της μελλοντικής πλατείας της περιοχής Ιπποκράτη στην οδό Ηρακλειανού και δέθηκε απόλυτα με την έκθεση ζωγραφικής των παιδιών με τίτλο: «Ζωγραφίζω την πλατεία», που ο σύλλογος γονέων είχε αναρτήσει στα κάγκελα του νηπιαγωγείου.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr