Μεγάλη γιορτή διδύμων στα Τρίκαλα

Τα Νεα της Περιφερειας


Χαρά και χαμόγελα, αγάπη και συνάντηση των διδύμων και διδύμων plus από την Ελλάδα στα Τρίκαλα. Αλλά και γάμος και συνάντηση των… τριών Τρικάλων Θεσσαλίας, Ημαθίας, Κορινθίας στη θεσσαλική πόλη.
Η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων πραγματοποιήθηκε μετά την πανδημία στα Τρίκαλα, στις 17 Σεπτεμβρίου 2002. Συγκέντρωσε εκατοντάδες δίδυμους και δίδυμους plus από όλη τη χώρα στον μαγευτικό χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, λίγο πριν αυτός μεταμορφωθεί για τον Μύλο των Ξωτικών. Η διοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων και ομάδας εθελοντών/τριών με επικεφαλής τις αδελφές Αθανασία και Κατερίνα Φάλια (που είχαν την αρχική ιδέα για τη διοργάνωση) γνώρισε μέγιστη επιτυχία για δεύτερη φορά.


Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, επέλεξε να παραβρεθεί στη γιορτή, χαιρετίζοντας κάθε συμμετέχοντα/ουσα και τονίζοντας τη σημασία της συνάντησης για τους διδύμους και το ότι αυτή οδεύει στο να καταστεί θεσμός. Παρέστη ταυτοχρόνως και η βουλεύτρια Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλης Λάππας, ενώ παρέστησαν οι τ. αντιδήμαρχοι, Εφη Λεβέντη και Α. Αναστασίου. Και η γιορτή συνεχίστηκε με δύο εκπλήξεις.
Η πρώτη έκπληξη ήρθε από την πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων στα… άλλα Τρίκαλα. Αυτά της Ημαθίας (Δήμος Αλεξάνδρειας) και αυτά της Κορινθίας (Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης).


Με ένα μπλουζάκι…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr